در عین حال هر فعالیتی در نظام بازرگانی با تحمل هزینهای صورت میگیرد لذا کسب سود از محل ارائه کالا یا خدمات مشتریان با ((هزینهنهایی)) یا ((هزینهی تولید)) همراه است که اگر قرار باشد نظام بازرگانی سودآور باشد محدودیتهای را که در قیمت کالا یا خدمات مذکور در فوق بوجود میآورد.
شناسایی رقبا: رقبا در نظام بازرگانی تنها کسانی نیستند که به رقابت میپردازند ممکن است آنها افراد دیگری در درون نظام باشند که فعالیتهایی بسیار ضروری را انجام میدهند برای فراهم آورندهی محصول یا خدمات اداره و مدیریت نظام بازرگانی میتواند به توسط کسانی که در جهت مخالف یا موافق حرکت میکنند با پیچیدگی همراه گردد.
تحرکات رقابتآمیز: برتری رقابتی بر پایه توان استفاده از نظام بازرگانی برای فراهم آوردن ارزش دلخواه برای مشتری نهایی همراه با نزلترین هزینه تولید(نهایی) بنیان میگیرد.
برتریهای رقابتی ناشی از نظام بازرگانی: سودآوری برجسته یا به ارائه ارزش (اقتصادی) بالتر نیاز دارد یا به هزینهی تولید نازلتر از هزینهی تولید رقبا.
در هر نظام بازرگانی یک منطق درونی وجود دارد توازن میان ارزش مورد نظر و هزینهی تولید برای یک فعالیت را نمیتوان مستقل از دیگر فعالیتها درنظر گرفت.
ارزش اقتصادی بالا و قیمت نهایی نازل تنها تحرکات رقابتی عام را تشکیل میدهند تجربه نشان میدهد که هیچگونه امکان دیگری وجود ندارد.
سطح پیشرفت یک رشته صنعتی: اگرچه به طور نظری گزینش هریک از دو حرکت بالا (ارزش بالا و هزینههای تولید پایین) در هر مقطع زمانی میسر است اما راههای عملی و ممکن در واقع تحت تاثیر شدید سطح پیشرفت صنعتی هستند.
شناسایی گروههای استراتژیک: شناسایی گروههای استراتژیک پاسخگوی چند هدف است مهمترین آن عبارت است از: ارزیابی میزان تاثیر حرکتهای رقبا برتکوین صنعت مورد نظر چرخهی زندگی یک صنعت تنها از دگرگونیهای بازار تاثیر نمیپذیرند بلکه تابع اقدامات برخی از رقبا نیز هست.
http://zioniyoe58258.frewwebs.com/257328/پمپ-وکیوم-آبی-خوب