پیشتاز پمپ

کلمات کلیدی

پمپ وکیوم

پمپ وکیوم آبی

پمپ وکیوم روغنی

ولتاژ حالت دائم

انتشارهای هارمونیک میانی و فرکانس بالاتر

هارمونیک های کوتاه مدت

تنظیم سازگاری و سطوح برنامه ریزی هارمونیک ها

مشخص کردن شبکه برق

تست ایمنی افت یا افزایش ولتاژ

مشخصات وسیله اندازه گیری انتشارهای هارمونیک

انجام شبیه سازی هایی برای مشاهده

تنها قانون جهت پیروی برای هارمونیک ها

مدیریت کیفیت توان در نیوزیلند

coronavirus چگونه بر اقتصاد جهانی تأثیر خواهد گذاشت؟

هرچه که به نظر می رسد ناراحت کننده باشد

آیا انرژی تجدید پذیر نیازهای آینده را برآورده می کند؟

مزایا و معایب انرژی خورشیدی این منبع انرژی تجدید پذیر

آیا می توانید برنده بعدی جایزه مک ربات شوید؟

تجهیز مهندسان برای دنیای حرفه ای

تجربه دستی مهندسی رباتیک

برنامه درسی رباتیک برای دانشجویان

مزارع بادی در حال تبدیل

چرا انرژی تجدید پذیر را انتخاب می کنید؟

راه حلهای انرژی تجدید پذیر برای تغییرات آب و هوا

هزینه انرژی تجدید پذیر برای تغییرات آب و هوا

برنامه‌ریزی سمی و نظام مدیریت

خطرات بالقوه‌ی برنامه‌ ریزی رسمی

گزینش الگوی استراتژی‌پردازی

الگوی انطباقی استراتژی سازی

استراتژی‌های عام

۴ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پمپ وکیوم روغنی چیست؟
پمپ وکیوم روغنی، یکی از انواع پمپ وکیوم جهت ایجاد خلاء می باشد. پمپ وکیوم روغنی ، جزو دسته پمپ های با رده ی متوسط محسوب می شود و در صنایع متوسط مورد استفاده استفاده قرار می گیرد.

 در پمپ وکیوم روغنی بر خلاف پمپ وکیوم آبی از روغن استفاده میشود. مکانیسم عملکرد پمپ وکیوم روغنی بدین صورت است که با گردش روتور بوسیله الکتروموتور، روغن وارد سیلندر می شود.  سیلندر وظیفه ی آبکاری ، روغن کاری و خنک کردن قطعات را بر عهده دارد . تیغه ها فضای خالی موجود میان روتور و سیلندر را از طریق تماس با دیواره ی داخلی سیلندر به دو نیم تقسیم می کنند که مقداری از هوای موجود در محل وکیوم در آن حبس می شود. حرکت روتور حجم فضای خالی را کاهش داده و هوای داخل آن را متراکم می کند و نیروی حاصل از این فشار سبب خروج هوا و مقداری روغن می شود.

روغن وکیوم نقش مهمی در ایجاد وکیوم در پمپ دارد به طوری که اگر از روغن بی کیفیت استفاده شود امکان آسیب به پمپ وجود دارد.

مشخصات فنی :
پمپ وکیوم روغنی در دو نوع پمپ وکیوم روغنی تک مرحله ای و پمپ وکیوم روغنی دو مرحله ای تقسیم می شود . همچنین پمپ وکیوم روغنی را می توان به سه نوع گیرانداز ، تراکمی و چگالشی تقسیم کرد. از مزایای این پمپ وکیوم می توان به کاهش مصرف برق به نسبت به سایر انواع پمپ ها و قدرت بالا در ایجاد خلا ، اشغال کم فضا و کم صدا بودن اشاره کرد.

کاربرد پمپ وکیوم روغنی در صنعت :
بیشترین موارد مصرف پمپ وکیوم روغنی در صنایعی است که به حجم کمی از خلاء نیاز دارند ، مانند صنایع طلا سازی ، صنایع چاپ ، صنایع لاستیک سازی ، صنایع بسنه بندی ، صنایع پزشکی ، صنایع نساجی ، آزمایشگاه ها و ….

  • پیشتاز پمپ
  • ۰
  • ۰

پمپ وکیوم

پمپ وکیوم یکی از پر کاربردترین ابزارهای جهان امروز است. این وسیله برای بار نخست به وسیله ی دانشمندی آلمانی به نام اتو وان گریکه در سال ۱۶۵۰ اختراع شد. از آن پس بر این اساس، این وسیله در انواع و مدل های گوناگون و در کاربری های مختلف تولید و عرضه شد.

وکیوم چیست؟

وکیوم (به انگلیسی Vaccuume) یا خلأ به برداشته شدن گاز ها، مایعات یا هر چیز دیگری از یک حجم و یا سطح گفته می‌شود بطوری که از فشار در سطح و حجم از فشار محیط کمتر شود. به عبارتی ساده، وکیوم به عملیات مکش (فشار منفی) وایجاد خلأ گفته می‌شود.  ممکن است این وکیوم در بازه زمانی متغیری بتواند گازها ، مایعات و …  این مقدار حجم را برداشته و به خلأ نسبی برساند.
حجم وکیوم عبارت است از سرعت در تخلیه گازها در واحد یک ساعت. حجم وکیوم به متر مکعب در ساعت تعریف شده است یا به عبارت ساده تر به حجم گاز در ساعت حجم وکیوم گویند.
از جهتی دیگر ممکن است مقدار وکیوم و خلأ نسبی که در این حجم مشخص انجام می‌شود متفاوت باشد که این میزان مکش و قدرت نهایی در تخلیه گازها را قدرت مکش می‌نامند.
تعریف خلأ  از نظر علم فیزیک: به فضایی که عاری از هر نوع گاز و ملکولی از گازها باشد محیط خلأ گفته می‌شود.
به طور کلی فضاهایی که فشاری کمتر از فشار محیط اطراف را دارد یک فضای وکیوم شده می‌نامند. این فشار از ۱۱۳ میلی‌بار شروع و تا صفر مطلق ادامه دارد. تاکنون رسیدن به فضایی که صفر مطلق باشد محقق نگردید زیرا به هر حال مقداری ملکول در فضا وجود خواهد داشت که وکیوم شود اما در عمل رسیدن به فضاهایی با فشارهای بسیار پایین هم چندان دور از دسترس نبوده و دانشمندان توانسته اند به این مهم دست پیدا کنند

پمپ وکیوم (پمپ خلأ)

پمپ وکیوم یا پمپ خلأ به دستگاه هایی گفته می‌شود که جهت ایجاد مکش و وکیوم بکارگیری میشوند. کارکرد این پمپ ها با توجه به نیاز بازار و تفاوت در نحوه بکارگیری متفاوت است.میزان فشار و دبی درخواستی نیز در انتخاب نوع پمپ موثر است. پمپ های وکیوم با توجه به میزان فشار نهایی و عملکرد دسته بندی میشوند.

  • پیشتاز پمپ
  • ۰
  • ۰

برای تعمیر کردن پمپ وکیوم باید حتما در نظر داشته باشیم که اگر تخصص حرفه ای در این زمینه نداشته باشیم نباید این کار را انجام دهیم. توضیحات زیر مراحل تعمیر یک پمپ را به صورت خلاصه بازگو می کند.

برای تعمیر پمپ وکیوم ابتدا پمپ وکیوم را روشن کرده و موتور آن را از لحاظ برقی تست کرده و با استفاده از آمپرمتر، آمپر مصرفی آن را اندازه گیری می کنیم و سپس با استفاه از گیج وکیوم دیجیتال مقدار فشار وکیوم پمپ را تست کرده و آمپر مصرفی موتور و فشار وکیوم پمپ وکیوم روغنی را یادداشت کرده و با مقادیر درج بر روی پلاک مقایسه می کنیم اگر آمپر الکتروموتور پمپ وکیوم روغنی بیشتر از مقدار درج شده روی پلاک بود ، موتور را از روی پمپ جدا کرده  و الکتروموتور را به صورت جداگانه استارت میکنیم، با استفاده از آمپر متر مجددا آمپر الکتروموتور را چک کرده اگر این مقدار کمتر از آمپر درج شده بر روی پلاک بود موتور سالم می باشد و باید پمپ تعمیر شود در غیر این صورت اگر آمپر بالا باشد یا صدای الکتروموتور زیاد باشد باید  الکترموتور تعمیر گردد و سیم پیچ و بلبرینگ های آن تعویض گردد.

  • پیشتاز پمپ
  • ۰
  • ۰

وکیوم آبی

اگر واحد تولیدی داشته باشید و نیازمند تکنولوژی باشید که یک قطعه ای را محکم برای شما گیر دهد بدون شک وکیوم آبی بهترین گزینه است. کارگاه های تولیدی ام دی اف برای چسباندن ام دی اف به سی ان سی از این پمپ ها استفاده می کنند.

این دسته از پمپ ها نتها اینکه خلاء ایجاد می کنند بلکه در جاهایی هم کار کمپرسور کردن نیز انجام می دهند. حال اگر بخواهیم نگاه مختصری به نحوه کار کرد پمپ وکیوم آبی بیاندازیم باید بگوییم به این صورت است که با گردش پروانه (که مستقیما به الکتروموتور کوپل میشود) در میان آب و حجم بسته ی داخل سیلندر ها باعث افزایش گردش آب در یک طرف و در نهایت وکیوم انجام می شود. همچنین اینکه اگر بخواهیم از ویژگی های پمپ وکیوم آبی نام ببریم می توان به کم صدا بودن و کم لرزش بودن , بدون نیاز به روغن و گریس کاری , عمر و توان بالا اشاره کرد.

پمپ وکیوم در صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی , صنایع سنگین قطعه سازی , صنایع خودرو سازی , صنایع رنگ و رزین , صنایع کشتی و هواپیما سازی , صنایع نساجی و ... اشاره نمود. در ضمن کارگاه هایی هم در سطح ایران وجود دارند که طریق استفاده درست از پمپ وکیوم آبی را نمی دانند. به عنوان مثال به دارندگان سی ان سی می توان اشاره نمود که هنگامی کف سی ان سی از شاسی کمی جدا شده و موجب نشت بسیار کمی از مکش سطح شده شکایت و گله از این دارند که انگاری پمپ وکیومشان خراب شده است اما غافل از اینکه ایراد از سطح سی ان سی میباشد.

امیدوارم تونسته باشم یه خورده از پمپ وکیوم توضیح داده باشم.

  • پیشتاز پمپ